Branding, Website en Social Media in één.

Over ons

behind the scenes...

Over ons

Hallo! Ik ben Gaétan Vandegehuchte, de oprichter van Vagence. Het zal je niet verbazen dat ik verzot ben op design en marketing. Deze passie in combinatie met een ondernemerszin heeft geleid tot de oprichting van Vagence.

Benieuwd hoe ik jouw onderneming een boost kan geven via digitale marketing? Kom het te weten in een vrijblijvend gesprek!

Tot uw dienst!

We werken niet tot onze werkuren gedaan zijn, maar tot wanneer jij tevreden bent. En moet er achteraf nog iets doorgevoerd worden? No problem!

We houden van ontdekken

We leren graag alle in’s en out’s van je bedrijf kennen zodat we een juiste service op maat kunnen aanbieden.

We doen het stap voor stap

We werken een plan uit met alle stappen die doorgevoerd zullen worden. Zo is de communicatie optimaal en verloopt de samenwerking het soepelst.

we houden het simpel

Waarom het altijd moeilijk maken, als het ook makkelijk kan? Zo overvallen we jou niet met ingewikkelde computertermen, maar leggen we jou alles op een verstaanbare manier uit.

Your Dream. Our Mission.

een service
op maat

Wij begrijpen hoe frustrerend het is wanneer de resultaten van jouw marketing niet aan jouw verwachtingen voldoen. Daarom vinden wij het belangrijk om een service op maat aan te bieden. Elk bedrijf is anders, en zo is hun marketing!